Kostdataprogram

Skapa enkelt etiketter med ingrediensförteckningar och näringsdeklarationer eller gå all-In låt Markeasy hjälpa er med hela måltidsprocessen från inköpsordrar till grossister, recepturer och bongar till snygga etiketter med logotyp, streckkoder, QR-koder ingrediensförteckning, näringsdeklaration, enklare kan det inte bli!

Era recepturer byggs och uppdateras med direktkoppling till Dabas. Systemet fyller automatiskt på med korrekt ingrediensförteckning och räknar ut näringsdeklaration, nettovikt, fetmarkerar allergenerna automatiskt.

Markeasy är plattformen som gör det superenkelt att skapa, uppdatera och underhålla hela er livsmedelsprocess, från recept till beställningsunderlag.

Systemet är byggt för att passa allt från små aktörer till stora organisationer med många användare med olika accessrättigheter och olika etikettmallar och skrivare

Markeasy admin

Appen för användarna finns att hämta på Playstore och Appstore och är även byggd i Sato AEP (Application Enabled Printer), på skrivaren finns en touchdisplay inbyggd.

Läs mer på markeasy.se

Passar denna er gå vidare till Etiketter