Editeringsprogram

I Editeringsprogrammet så fyller ni på era etiketter med innehåll.

Freshmark har två olika typer av Editeringsprogram för etiketter Freshmark Cloudfood och AEP Utility. Mjukvarorna är speciellt framtagna för att ni enkelt och smidigt kunna editera och bygga menyer och ingrediensförteckningar, antingen för etikettskrivare som står standalone eller flera etikettskrivare som är ihop länkade via internet och står på olika platser i Sverige eller runt om i världen.

Freshmark Cloudfood

Med mjukvaran Freshmark Cloudfood så kan ni enkelt och smidigt skapa och editera era etiketter online via PC, surfplatta eller smartphone.

Det är väldigt lätt att navigera i Freshmarks applikation på skrivaren, testa själv här, hittar ni Wrap Tikka kyckling? Freshmark Cloudfood

Passar denna er gå vidare till Etiketter

Sato AEP Utility

SATO: s Application Enabled Printing (AEP) -plattform är en kraftfull inbyggd intelligens som möjliggör anpassning av skrivardriften för att avsevärt förenkla märkning och minska företagskostnader.

SATO Application Enabled Printing bygger på SATO CLNX-problemlösningsplattformen och låter dig använda din SATO CLNX-seriens termiska skrivare som en robust fristående utskriftslösning där du kan:

  • Ta emot data direkt från kringutrustning som streckkodsläsare, tangentbord, viktskala eller andra anslutna enheter
  • Behandla data och manipulera variabler för etikettformat oberoende
  • Interagera med din värddatabas eller ERP-system
  • Läs och skriv data till och från en uppslagstabell för skrivare
  • Nätverks- / molnkommunikation för extern databas / webbsida eller annan extern enhetskontroll
  1. Analys av aktuella tryckoperationer

2. Utforma operativa förbättringar

3. Skapa etiketter och operatörsmeddelanden

4. Ladda upp applikation till skrivarflottan

5. Förenklad drift och kostnader

I fall där det inte är gynnsamt eller önskvärt att ha en persondator (säkerhetsproblem, underhållsproblem, ägandekostnader etc.) för att styra etikettutskrift via programvara till en termisk etikettskrivare, erbjuder en AEP-aktiverad SATO-skrivare en stoppa lösningen för att fungera som både applikationsvärd och termisk streckkodsetiketter. Effektivitet kan uppnås genom ökad applikationsstabilitet, säkerhet, förmåga att enkelt modifiera applikationen och kostnader som sparas genom avsaknad av PC-placering och löpande underhåll och licensiering av programvara.

Passar denna er gå vidare till Etiketter