Etikettskrivare för märkning med etiketter till livsmedel

Freshmark har den senaste tekniken inom etikettering och tillsammans med kostdataprogrammet Markeasy så får ni en oslagbar lösning för märkning med etiketter till livsmedel. Markeasy för märkning av Ingrediensförteckning med näringsdeklaration, gör er etikettering till en enkel, smidig och sömlös del i ert dagliga arbete.

Freshmark har kunder idag som märker allt mellan några få tråg per dag till flera tusen om dagen.


Samtliga av Freshmark etikettskrivare är speciellt utvalda och passar perfekt för märkning av:

 • Etiketter till livsmedel
 • Ingrediensförteckning
 • Recept
 • Allergenmärkning
 • Nettokvantitet
 • Bäst före-dag eller sista förbrukningsdag
 • Förvaringsanvisning
 • Kontaktuppgift för tillverkare, förpackare eller säljare
 • Produktens ursprung
 • Bruksanvisning
 • Tillagningsanvisningar
 • Näringsdeklaration

Vilken etikettskrivare passar er bäst?

Etikettskrivare för små och medelstora restauranger, etikettering mellan 1-300 per dag

Sato TH2

TH2 kan användas för lagerhantering, prismärkning och etiketter, mat, ingredienser och småvarumärkning, beräkning av moms, sekvensnummerering och identifiering av varor.

TH2-skrivaren är kompakt och lätt och kan fungera som en fristående skrivare med ett integrerat batteri och kontrollpanel. Det antimikrobiella höljet är lämpligt för miljöer där renhet och förebyggande av kontaminering är nödvändiga, till exempel vid beredning av livsmedel eller inom hälsosektorn.

Utan PC, bläck eller färgband kan SATO TH2 skriva ut nästan vilken etikett eller etikett som helst med en bredd på upp till 56 mm.

Passar denna er, kika på vårt kostdataprogram!


Sato CT4-LX

Nästa generations ”smarta skrivbordsskrivare”

Den intuitiva CT4-LX-skrivaren är ett exempel på äkta SATO-innovation och ”oupphörlig kreativitet” och är den perfekta blandningen av kompakta dimensioner och kraftfull prestanda. Designad för att spara tid för operatörer och avsevärt öka effektiviteten i snabba affärsmiljöer, använder skrivaren termisk och direkt termisk utskrift upp till 128 mm bredd vid avrivning eller kontinuerlig drift. CT4-LX är idealisk för ett brett spektrum av praktiska kommersiella applikationer, inklusive prismärkning, lagerhantering och fraktetiketter och etiketter till livsmedel.

Den innovativa skrivaren har branschledande emuleringsformat som gör det möjligt för CT4-LX att integreras sömlöst i befintliga arbetsflöden, vilket sparar tid och pengar genom hela värdekedjan. RFID-kapacitet är också en nyckelfunktion hos skrivaren, vilket ger ökad flexibilitet, stor datalagringskapacitet och ökad datainsamlingsgenomströmning tillsammans med större omedelbarhet och noggrannhet för datainsamlingen.

Passar denna er, kika på vårt kostdataprogram!


Sato FX3

Enkel etikettutskrift för komplexa funktioner

Den prisbelönta SATO FX3-LX är en flexibel nästa generations etikettskrivare som passar många olika branscher tack vare sin mycket anpassningsbara applikationsteknik och förmåga att anpassa sig till sin miljö. Enhetens intuitiva utskriftsapplikationer nås enkelt via en 7-tums TFT-pekskärm i fullfärg, vilket ger användarna den välbekanta känslan av att använda en smartphone eller surfplatta. Om du är osäker kan användarna välja mellan 14 förinställda träningsvideor, som visar mediainmatning, byte av delar, installation av alternativ, rengöring och mer, helt enkelt perfekt för etiketter till livsmedel.

Passar denna er, kika på vårt kostdataprogram!


Etikettskrivare för större producenter med en produktion 300- per dag

Sato CL4-NX Plus

Optimera utskriftsprecisionen, öka utskriftshastigheterna och utöka funktionerna med nästa generations CL4NX Plus industriella skrivare från SATO.

Den innovativa etikettskrivaren representerar den senaste utvecklingen av SATO industriella termiska skrivare, som ger ett komplement av konsekventa praktiska fördelar, utformade för att integreras sömlöst i befintliga arbetsflöden.

Maskinen möjliggör minskning av arbetskraftskostnader och stillestånd till följd av färre medieändringar. samt dra nytta av formatflexibilitet. Med förbättrade mediaalternativ kan skrivaren minska befintliga etikettstorlekar, spara kostnader och ge en betydande ökning av värdekedjans hållbarhet.

Ett resultat av den oupphörliga kreativiteten i vårt globala FoU-nätverk, CL4NX Plus-skrivaren innehåller förädlade funktioner i en världsklassdesign för att leverera en utskriftslösning som överträffar förväntningarna.

Om ni är intresserade av större integrerade Print-and-Apply lösningar där vi kopplar ihop vårt Print-and-apply system med exempelvis Dunis förpackningskoncept och ert kostdata system så är det bara att kontakta oss så tar vi fram ett affärsförslag. Helt perfekt för större produktion och etiketter till livsmedel.

Passar denna er, kika på vårt kostdataprogram!


Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att komma igång!