Nyheter

Sedan 2016 har Freshmark levererat märkningssystem, kostdatasystem och etikettskrivare till kök, restauranger och kaféer över hela Sverige. Vårt uppdrag är att tillhandahålla högkvalitativa lösningar för effektiv och korrekt livsmedelsmärkning, vilket hjälper företag att leverera färska och säker livsmedel i takeaway till kunderna.

Freshmarks märksystem består av ett flexibelt och användarvänligt Kostdataprogram, moderna och tillförlitliga Etikettskrivare och miljövänliga Etiketter för en sömlös och smidig märkning i varje kök, etiketter till livsmedel.

Freshmark är väldigt stolta och glada över att vara leverantör till Melanders. Freshmark är leverantör av hela Märksystemet Kostdatasystem, Etikettskrivare och Etiketter, vita och transparenta etiketter med förtryckt logotyp. Etiketterna hittar ni på bland annat sill och burkar med röror.

Melanders har idag 7 butiker i Stockholm, Dalagatan, Östermalmshallen, NK Saluhall, Södermalm, Alvik, Täby Centrum och Vaxholm.

Freshmark fick vid ett tillfälle möjlighet att ställa några frågor till Fredrik Eriksson, CDO på Melanders och som idag är MasterUser i Markeasy.

Varför valde Melanders Freshmark som leverantör av Märksystem?
– Vi har tidigare använt en annan leverantör av etikettskrivare- och system, men var inte nöjda med varken pris eller användarvänligheten till systemet. Därav var vi noggranna att hitta en leverantör som hade ett system som faktiskt våra butiker klarade av att använda säger utav.

Fredrik berättar vidare att Melander har en kontaktperson från Freshmark som var tillgänglig, hjälpsam och intresserad av vår verksamhet, och när vi sedan testade programvaran så var valet väldigt enkelt.

Varför är det viktigt att ha ett väl fungerande märksystem (Mjukvara, etikettskrivare och etiketter) hos Melanders?
– Vi har 7st butiker runtom i Stockholm och vi levererar väldigt mycket produkter till våra kunder, både genom beställningar direkt till butikerna men också från vår hemsida. Därav är det väldigt viktigt att kunderna får märkning på varorna för att veta innehåll, bäst före datum mm.

Hade vi haft ett alltför komplicerat system så hade det tagit för mycket tid för vår personal, därför är det också otroligt viktigt att vi har ett system som är snabbt, enkelt och användarvänligt.

Vad har Freshmarks Märksystem bidragit med för positiva effekter i er verksamhet?
Det har underlättat arbetet för våra anställda både i butiker och på kontoret, stärkt vårt varumärke och dessutom uppskattas det av våra kunder. Freshmark har effektiviserat hela hanteringen av våra varors innehållsförteckningar och gjort allt mer lättillgängligt.

Läs mer om vårt KOSTDATAPROGRAM, SMARTA ETIKETTSKRIVARE och ETIKETTER

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att komma igång!