Nyheter hos Freshmark

2024-04-16 Revolutionerande smidigt rotationssystem med RFID (NFC) taggar.

WOW!!

Nästa generations rotationssystem är här!!!

Freshmark lanserar nu en helt ny RFID lösning för enkel registrering, utlåning och returnering av flergångsförpackningar eller annat som man vill ska ingå i ett hållbart rotationssystem!

Är ni redan anslutna till ett rotationssystem med QR koder? eller är ni på jakt efter ett lokalt rotationssystem hos er? Med ett eget system så bestämmer ni själva om ni vill att det ska kosta något att låna era förpackningar eller inte, belöningssystem, bonus system eller pantsystem, hur vill ni ha det?

Freshmarks rotationssystem är helt oberoende av vilka förpackningar ni vill inkludera i rotationssystemet, ni väljer själv!

Freshmark Rotation station tillsammans med Freshmarks anpassade RFID-taggar så blir det väldigt enkel registrerings-, utlåning- och returprocess i ert cirkulära system. Blippa in och blippa ut!

Freshmarks Rotations station kan anslutas till ert befinliga rotatationssystem eller så hjälper vi er med att skapa ett lokalt på ert kontorhotell eller skola!

Läs mer om systemet här och kontakta oss gärna så kan vi sätta oss tillsammans och se hur vi kan hjälpa er att komma igång!

2024-04-01 Ny kund Mealprep

Nyhet !

Freshmark välkomnar varmt Mealprep som kund! Mealprep säljer färdiglagade matlådor och du får bra mat med kontroll på vad du stoppar i dig.

Beställ gärna er mat direkt på deras hemsida!

www.mealprep.se

Freshmark tackar Mealprep och Andrew för förtroendet och ser fram emot ett gott samarbete!

2024-04-01 Ny kund Restaurang Nöjet

Nyhet !

Freshmark välkomnar varmt Restaurang Nöjet som kund! Restaurang Nöjet drivs av Nordrest och ligger i Sundsvall! Besök gärna deras hemsida för att se veckans meny https://www.nordrest.se/restaurang/restaurang-nojet/

Freshmark tackar så mycket för förtroendet och ser fram emot ett gott samarbete!

2024-04-01 Ny kund La Choupette

Nyhet !

Freshmark välkomnar varmt La Choupette som kund! La Choupette är en fransk brasserie som lagar delikat mat som serveras i sekelskiftes miljö, ni hittar dem i Täby. Besök gärna deras hemsida!

https://lachoupette.se/

Freshmark tackar så mycket för förtroendet och ser fram emot ett gott samarbete!

2023-11-01 Artikel om samarbetet mellan Freshmark och Melanders

Sedan 2016 har Freshmark levererat märkningssystem, kostdatasystem och https://lachoupette.se/ etikettskrivare till kök, restauranger och kaféer över hela Sverige. Vårt uppdrag är att tillhandahålla högkvalitativa lösningar för effektiv och korrekt livsmedelsmärkning, vilket hjälper företag att leverera färska och säker livsmedel i takeaway till kunderna.

Freshmarks märksystem består av ett flexibelt och användarvänligt Kostdataprogram, moderna och tillförlitliga Etikettskrivare och miljövänliga Etiketter för en sömlös och smidig märkning i varje kök, etiketter till livsmedel.

Freshmark är väldigt stolta och glada över att vara leverantör till Melanders. Freshmark är leverantör av hela Märksystemet Kostdatasystem, Etikettskrivare och Etiketter, vita och transparenta etiketter med förtryckt logotyp. Etiketterna hittar ni på bland annat sill och burkar med röror.

Melanders har idag 7 butiker i Stockholm, Dalagatan, Östermalmshallen, NK Saluhall, Södermalm, Alvik, Täby Centrum och Vaxholm.

Freshmark fick vid ett tillfälle möjlighet att ställa några frågor till Fredrik Eriksson, CDO på Melanders och som idag är MasterUser i Markeasy.

Varför valde Melanders Freshmark som leverantör av Märksystem?
– Vi har tidigare använt en annan leverantör av etikettskrivare- och system, men var inte nöjda med varken pris eller användarvänligheten till systemet. Därav var vi noggranna att hitta en leverantör som hade ett system som faktiskt våra butiker klarade av att använda säger utav.

Fredrik berättar vidare att Melander har en kontaktperson från Freshmark som var tillgänglig, hjälpsam och intresserad av vår verksamhet, och när vi sedan testade programvaran så var valet väldigt enkelt.

Varför är det viktigt att ha ett väl fungerande märksystem (Mjukvara, etikettskrivare och etiketter) hos Melanders?
– Vi har 7st butiker runtom i Stockholm och vi levererar väldigt mycket produkter till våra kunder, både genom beställningar direkt till butikerna men också från vår hemsida. Därav är det väldigt viktigt att kunderna får märkning på varorna för att veta innehåll, bäst före datum mm.

Hade vi haft ett alltför komplicerat system så hade det tagit för mycket tid för vår personal, därför är det också otroligt viktigt att vi har ett system som är snabbt, enkelt och användarvänligt.

Vad har Freshmarks Märksystem bidragit med för positiva effekter i er verksamhet?
Det har underlättat arbetet för våra anställda både i butiker och på kontoret, stärkt vårt varumärke och dessutom uppskattas det av våra kunder. Freshmark har effektiviserat hela hanteringen av våra varors innehållsförteckningar och gjort allt mer lättillgängligt.

Läs mer om vårt KOSTDATAPROGRAM, SMARTA ETIKETTSKRIVARE och ETIKETTER

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att komma igång!