Etiketter på rulle

Freshmark säljer miljöetiketter, etiketter på rulle som passar olika förpackningar av livsmedel och som är tillverkade av återvunnet materiell. Har ni en etikettskrivare idag så kan ni beställa kvalitetsetiketter från Freshmark till ett rimligt pris. Vi har ett stort utbud av etiketter som passa marknadens alla typer av etikettskrivare Sato, Zebra, Honeywell med flera.

Transparent rund etikett förtryck logotyp i färg, perfekt för burkar.

Det kan vara lite klurigt att veta vilka etiketter som skall passa i vilka maskiner och användningsområde, nehöver ni hjälp tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt etikett för livsmedel ni vill märka. Freshmark har etiketter för alla användningsområden, från etiketter som löser upp sig i vatten till etiketter som får skäras bort.

Transparent rund etikett förtryck logotyp i färg, perfekt för burkar.

Freshmark har förtryckta både transparenta och vita, etiketternas innehåll (text) trycks sedan av etikettskrivaren och editeras smidigt och smart i Markeasy!

Freshmark hjälper er alltid att designa en passande etikettlayout för att följa EU och Livsmedelverkets regler och Freshmark kan hjälpa er med att designa en snygg layout som passar ert behov. Vita etiketter, färgade etiketter, etiketter med logotyp eller vill ni ha olika logotyper för olika användningsområden.

Etikett, förtrycks med ljusfärg för att sedan övertäckas med innehåll, blir som en förtrycket blir som en vattenstämpel i bakgrunden, väldigt effektfullt. Används på all patientkort, Karolinska Sjukhuset i Solna
En helvit etikett, allt trycks i etikettskrivaren

Läs mer om vårt KOSTDATAPROGRAMSMARTA ETIKETTSKRIVARE och ETIKETTER


Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att komma igång!