Erfaren leverantör av Märksystem

Freshmark startades 2016 med målet att bli det självklara valet för märkning av mat på restauranger, kök och caféer. Detta mål når vi genom att erbjuda dom bästa produkterna, dom bästa mjukvarulösningarna och en kundnära relation. Freshmark är idag en erfaren leverantör av märksystem för livsmedel.

Freshmark har idag hundratals nöjda kunder runt om i Sverige som dagligen använder våra märksystem för att underlätta det dagliga arbete med Etiketter för märkning av mat, tråg, färdigmat och TakeAway.

Freshmark erbjuder smidiga och användarvänliga lösningar för att hjälpa svenska kök att minska matsvinnet, förbättra ekonomin och spara på miljö.

Freshmark är en erfaren leverantör av märksystem för livsmedelhar idag en unik lösning och är specialiserade på Märksystem som omfattar Kostdataprogram, etikettskrivare och etiketter. Bland våra kunder finns idag hotell, sjukhus, storkök, restauranger, catering och caféer. 

Vi brinner för etikettlösningar för märkning av mat på restauranger, kök och caféer och är er helhetsleverantör, vi hjälper er med allt från Editeringsprogram och applikation till den hårdvara, förbrukning och finansiering av er lösning. Erfaren leverantör av märksystem för livsmedel.

Tveka inte att kontakta oss på Freshmark redan idag om ni har frågor om livsmedelsmärkning!


Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att komma igång!

    Freshmark märksystem för märkning av mat, ingrediensförteckning näringsdeklaration etikettskrivare och etiketter, kontakta oss redan idag.