Ett användarvänligt och modernt kostdatasystem med etikettskrivare och etiketter för märkning av livsmedel och mat!

Freshmark har sedan 2016 levererat ett komplett och användarvänligt kostdatasystem och märksystem med driftsäkra etikettskrivare för märkning av livsmedel och takeaway med etiketter till kök, restauranger och caféer runt om i Sverige, från Lund i söder till Kiruna i norr. Freshmarks märksystem används av tusentals kockar och matservicepersonal dygnet runt alla dagar i veckan

Freshmarks kostdatasystem gör det enkelt för er att göra rätt och underlättar efterlevnad av Märkningskraven av livsmedel. Europaparlamentets och rådets förordning, (EU) nr 1169/2011) samt Livsmedelsverkets föreskrift LIVSFS 2014:4.


Vilka är Freshmark?

Freshmark är ett foodtech bolag som utvecklar och säljer hela Märksystem. Kostdataprogram, etikettskrivare och etiketter för en smidig märkning av livsmedel, färdigmat, flaskor och mycket annat smått och gott.

Freshmark har utvecklat Markeasy som är ett kostdataprogram som innehåller alla delar ni behöver ,från planering av måltider till ordermottagning och beställningsunderlag till grossister. Etikettskrivare kommer från den Japanska topp tillverkaren Sato och etiketterna tillverkas lokalt i Sverige eller i Europa för att minimera transporter och spara på vår miljö.

Ingrediens etikett

Freshmark startades 2016 med visionen att utveckla att användarvänligt och smart kostdatasystem för livsmedel och samtidigt underlätta för restauranger att minska matsvinnet genom att sälja överbliven mat i tråg.

Freshmarks märksystem består idag av ett flexibelt och användarvänligt Kostdatasystem, moderna och tillförlitliga Etikettskrivare och miljövänliga Etiketter för en sömlös och smidig märkning i varje kök, av etiketter livsmedel eller flasketiketter.

Ingrediensförteckning livsmedelsverket

Freshmarks kostdatasystem märker varje år över 3 000 000 tråg, färdiga rätter och kantiner och är idag en av de ledande leverantören av Märksystem för mat och dryck i Sverige och vi underlättar vardagen, egenkontrollen och göra märkningen till en enkel och smidig del i det dagliga arbetet, precis som det ska vara!Vart finns Freshmark?

Freshmark täcker hela Sverige och har försäljningskontor och lager i Stockholm och Göteborg, Freshmark täcker hela Sverige med rörliga säljare och servicepersonal, självklart fossilfritt!

Varje dag skapas 10 000-tals etiketter i Freshmarks Märksystem både i Sverige och ute i Europa. Freshmark ger er ett driftsäkert, smidigt och sömlöst Märksystem. Kontakta gärna oss så får ni en referenskund nära er!

Vart finns Freshmark

Freshmarks etiketter

Vita etiketter kan vara riktigt snyggt och stilrent med rätt font så blir det både elegant och tydligt, men vill man sticka ut i hyllorna så är det förtryckta etiketter som gäller. Beställ förtryckta etiketter från Freshmark och låt Markeasy och etikettskrivaren skapa innehållet. Det är två Thumbs up!

Etiketten har enfärgstryck med logotyp och ram, pappret är matt och det orangea är glossy för att höja effekten.

Förtryck etikett
Förtryckt etikett

Rund etikett, transparent!, Med en hummer i bakgrunden, riktigt snyggt! Freshmarks etikettskrivare trycker sedan dit svart text ovanpå. 10/10 Stjärnor!

Nyhet!

Avtagbar etikett som är perfekt för märkning av Take away mat där etiketten behöver avlägnas innan disk, sitter bra men lämnar inga limrester!!


Det som ingår i Freshmarks kostdatasystem är allt ni behöver för att skapa korrekta, tydliga och snygga etiketter. Kostdataprogram, Etikettskrivare och Etiketter!

Markeasy kostdataprogram

Kostdatasystem

Freshmarks kostdatasystem Markeasy är revolutionerande, användarvänligt och flexibelt.

I Markeasy så skapa ni enkelt etiketter med ingrediensförteckningar och näringsdeklarationer.

Markeasy kan även hjälpa er med hela måltidsprocessen från måltidschema, inköpsordrar till snygga etiketter med logotyp, streckkoder, QR-koder ingrediensförteckning, näringsdeklaration, enklare kan det inte bli!

Era recepturer byggs och uppdateras med direktkoppling till Dabas. Systemet fyller automatiskt på med korrekt ingrediensförteckning och räknar ut näringsdeklaration (per 100g och per portion), nettovikt, fetmarkerar allergenerna automatiskt.

Kostdataprogram

SMART ETIKETTSKRIVARE

Freshmark kan koppla ihop Markeasy med alla etikettskrivare på marknaden Sato, Zebra, Intermec med mera

Sälj överbliven mat, enkel etikett för att minska matsvinnet!

Etiketter

Vi har alla olika typer av etiketter och kombinerat med lim som passar olika underlag och behov. Avtagbara, upplösningsbara, permanenta, vita, svarta eller transparenta.

RFiD märkning av flergångsförpackningar för ett enkelt och smidigt rotationssystem.


Frågor och svar

Svar: För att hålla ordning och reda på meny, ingrediensförteckningar, näringsdeklaration, bästföre märkning och kontaktuppgifter så behövs ett kostdatasystem som hjälper er med detta. Ni slipper då lägga onödig tid på att försöka strukturera och kan istället lägga tid på att göra det som är er core business, laga mat!

Låt Freshmarks kostdatasystem Markeasy vara en viktig pusselbit för effektiv ingrediensmärkning med näringsdeklaration, planering och måltidshantering  i ert kök. Här är några skäl till varför Markeasy är värdefullt hos er: Användarvänligt och utvecklat tillsammans med kockar för kockar,  Effektivitet och automatisering. Specialkost och individanpassning. Minskat matsvinn. Kvalitetssäkring och Realtidsinformation.

Freshmarks kostdatasystem gör det även enkelt för er att göra rätt och underlättar efterlevnad av Märkningskraven av livsmedel. Europaparlamentets och rådets förordning, (EU) nr 1169/2011) samt Livsmedelsverkets föreskrift LIVSFS 2014:4.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att komma igång!

ingrediensetikett
Exempeletikett

Ett urval av våra kunder

Melanders
Scandic
Samariterhemmet
Sabis
Räddningsmissionen
Nordrest
Matomsorg
Köpings kommun
Gustaf på Österlen
Gånviks Choklad
Coor facility management
Freddes mat
Erssons Fruängen
Mora kommun
Stockholm Live
Sturehof
Gate Gourmet
Böda sand
Den lokala maten
Matlådor.se
Utforska Drottninghög
Strawberry
The Park
Tånga heds camping
Sigtuna kommun
Lunchholken
Circle K
La Choupette

Samarbetspartners

Martin&Servera
Sato
Bluestar
Markeasy.se

Kontakta oss redan idag så återkommer vi snabbt tillbaka till er!